CAMPING &
CAMPERPLAATS

Kamperen met caravan, camper of tent. Aan de rand van Maastricht-centrum, rustig gelegen, u komt tot rust en kunt ff bijtanken, het centrum van Maastricht is op fiets & loop afstand. We zijn met onze camping gevestigd aan een mooi stuk natuurgebied langs de Maas.

Wie Zijn Wij

Graag stellen wij ons aan u voor en wat er aan vooraf ging voordat de Camping verwezenlijkt werd.

Reserveren & Prijzen

Online uw kampeerplek reserveren en informatie over onze prijzen voor camper, caravan, tent en meer.

Camping Informatie

Informatie over onze faciliteiten, een overzicht van wat er nu is en in de toekomst kunt verwachten.

Familiair

Uniek gelegen

Wij zijn een familie bedrijf, en heten u van harte welkom op deze unieke plek aan de rand van Maastricht-centrum, wij liggen vlak aan de Maas nabij de grens van België.

rust allom

Camping Hoeve De Ploeg

Een zeer mooi uitzicht over de maas en aansluiting op leuke wandel- en fietsroutes rechtstreeks vanaf onze camping. Maastricht-centrum is op fiets en loop afstand. Vlakbij de camping is een bus halte.

Een Mini Camping die op weg is naar Camping Hoeve De Ploeg

De benodigde faciliteiten zijn aanwezig. We breiden verder uit met restaurant, winkeltje en meer.

5

Natuurwandelingen langs de Maas

5

Fietsroutes vanaf de Camping

5

De Maas als vertier loopt langzij

5

Flaneren & Terrasjes pikken in Maastricht

Kleine impressie

Binnenkort wat meer informatie.

Facebook

Zie De aanpassingen via onze sociaal media bekijk nu ook de onze Facebook.

Natuurgebied vanaf de dijk

Pracht gebied om een mooi wandelingetje te maken gelegen aan de maas.

Natuurgebied Grensmaas

Ongecultiveerd en natuurlijk.

Jachthaven Het Bassin

Op loop & fiets afstand.

De Maasoever

Bestaand uit velen vogel soorten en anderen mooie dieren.

 

De Maasbrug

Winkelen in Wyck of het Centrum.

Fiets Routes

Je fietst in en rondom de hoofdstad van Limburg, waar je geniet van het uitzicht en de scheepvaart op de Maas, maar ook meer ziet van de cultuurhistorie en de natuur in dit gebied.

André Rieu

André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het worden wederom onvergetelijke avonden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: Heel veel                              romantiek!                             

De prijzen zijn in deze periode aangepast.

Het Vrijthof

In hartje stad vind je het prachtige Vrijthof. Dit bijzondere plein staat bekend als decor voor de zomerconcerten van André Rieu, het Preuvenemint en Magisch Maastricht op het Vrijthof. Het andere (en grootste) gedeelte van het jaar is het Vrijthof vrij om over heen te wandelen en het bijzondere uitzicht te bekijken. Rondom het Vrijthof staan tal van historische gebouwen die nog herinneren aan de tijd dat Maastricht een religieus centrum en een militaire vesting was. Denk aan de Sint Servaaskerk, Sint Janskerk, het Spaans Gouvernement, de Hoofdwacht en het Generaalshuis. Aan de andere kant vind je talloze gezellige terrassen en mooie hotels die gedurende het hele jaar druk bezocht worden door de bezoekers én bewoners van Maastricht. Dit romantische en historische plein is het grootste plein van Maastricht. 

 

Rondvaart op de Maas

Ontdek Maastricht en haar omgeving vanaf het water of maak een leuke stadsrondrit met onze Amerikaanse schoolbus.

Over en door de Sint pieter Berg

Over het gebied

De Sint-Pietersberg is eigenlijk een heuvel, maar we noemen het een berg. Zo voelt het ook als je hier wandelt. Dit zuidelijkste stukje Nederland gelegen tussen Maastricht en België is haast on-Nederlands mooi. De zeldzame kalkhellingen en het unieke microklimaat maken het gebied tot een uniek vlinder-, oehoe-, vleermuis- en plantenparadijs. Op de kop van de berg ligt het Fort Sint Pieter, een indrukwekkend verdedigingswerk voor de stad Maastricht. De gidsen laten je hier de geschiedenis herbeleven. Op de top van het fort heb je een geweldig uitzicht op Maastricht en op het Maasdal rondom je. Natuurmonumenten is sinds 1995 de trotse beheerder van dit unieke natuurgebied.

E-mail

Stuur ons rechtstreek een e-mail.
Mail naar:
info[a]hoeve-de-ploeg.nl

Adres

Plan boven uw route via Googlemaps.
Oude Smeermaeserweg 2
6219NE – Maastricht

Noodnummers

Latere aankomst of niemand aanwezig: Sidney: 06 575 63 881
Rob: 06 431 06 282